Direct Contact?
0599-612277

Meer informatie over Boiten Techniek

Wij staan u ter beschikking; flexibel, vakbekwaam en prestatiegericht.

Ons bedrijf heeft een vijfentachtig jarig bestaan en heeft inmiddels zijn assortiment flink uitgebreid. Bekijk de onderstaande video en maak kennis met Boiten Techniek B.V.!

Op deze website vindt u een overzicht van de producten die wij leveren aan onze relaties in de bouw en in de industrie maar ook aan de consument. Onze buiten- en binnendienstmedewerkers adviseren u deskundig en bekwaam bij uw productkeuze en bieden u de oplossing voor uw producttechnische problemen. Zij worden door middel van regelmatige scholing, trainingen en vakbeurzen grondig opgeleid om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Ons assortiment omvat diverse soorten en merken gereedschappen, bevestigingsmiddelen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen en diverse soorten (technische) verbruiksmaterialen. Daarnaast zijn wij één van de grootste leveranciers van technische gassen, propaan en butaan.

Met een eigen wagenpark garanderen wij u een stipte levering en service op maat! Heeft u vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!