Gasfles vullen Groningen

Wil jij je gasfles vullen? Groningen is de plek waar Boiten Techniek is gevestigd en jou van dienst kan zijn. Of je nu thuis wilt genieten van een gezellige barbecue met propaangas of je bedrijf op zoek is naar een betrouwbare leverancier voor andere industriële gassen. We staan klaar om zowel particuliere als zakelijke klanten te voorzien van de beste gaslevering en ondersteuning, ongeacht de omvang van jouw behoeften. Je kunt vertrouwen op onze professionele aanpak en kwalitatieve dienstverlening.

Gasfles vullen in Groningen

Als jij op zoek bent om jouw gasfles te vullen in Groningen, dan is Boiten Techniek de ideale bestemming. Met een uitgebreid assortiment aan diensten en expertise in diverse gasvarianten, bieden we een veelzijdige oplossing die perfect aansluit bij jouw wensen. Bij ons kun je niet alleen terecht voor het vullen van gasflessen, maar ook voor professioneel advies en hoogwaardige service. 

Ontdek een breed scala aan mogelijkheden:

 • Gasfles vullen in regio Groningen
 • Professioneel advies op maat voor jouw specifieke behoeften.
 • Hoogwaardige service die voldoet aan jouw verwachtingen.
 • Betrouwbare levering voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Bij Boiten Techniek streven we ernaar om aan al jouw gas gerelateerde behoeften te voldoen met uitstekende kwaliteit en klantgerichte benadering.

Soorten gassen

Boiten Techniek is de gasleverancier in de regio. Met ons eigen vulstation voor Butaan en Propaan zijn wij in staat om diverse soorten (lichtgewicht) gasflessen te vullen en leveren in Groningen. Van compacte caravanflessen met een inhoud van 2.5 kg tot grotere flessen met een capaciteit van 33 kg, ons assortiment is divers en afgestemd op verschillende behoeften. Onze gasflessen zijn gemakkelijk te herkennen aan hun kenmerkende blauwe kleur en ons eigen logo.

Wij bieden de volgende gassen aan:

 1. Heftruckgas
 2. Propaangas
 3. Technische gassen

Neem telefonisch contact met ons op voor deskundig advies. Of kom langs bij ons locatie in Stadskanaal.

Gasflessen

Bij Boiten Techniek vul je niet alleen gasflessen in Groningen, maar krijg je ook deskundig advies en service.  Boiten Techniek heeft verschillende gasflessen in het assortiment:

 • 5kg DIN flessen: stalen propaanflessen met een capaciteit van 5 kg vloeibaar propaangas, ideaal voor diverse toepassingen. 
 • 11 en 33 kg statiegeldflessen: blauw gekleurde flessen met het Boiten Techniek logo, eigendom van ons en allen door ons te vullen. Het statiegeldsysteem zorgt ervoor dat de flessen onderhouden en herkeurd worden.
 • 6 en 11 kg aluminium flessen: lichtgewicht en roestbestendige flessen, perfect voor recreatieve doeleinden zoals campers en boten. 
 • 14 kg Aluminium flessen: voor industriële klanten biedt Boiten Techniek lichtgewicht aluminium propaanflessen aan met een capaciteit van 14 kg propaan.

Gasfles vullen in Groningen doe je bij Boiten Techniek

Boiten Techniek is niet alleen de toonaangevende gasleverancier in de regio, maar ook de autoriteit op het gebied van gassen. Of je nu propaan, heftruckgas of andere technische gassen nodig hebt, bij ons ben je aan het juiste adres. We beschikken over de expertise om aan al jouw specifieke behoeften te voldoen. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor uitgebreide informatie over onze diensten en mogelijkheden. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te bieden, zodat je volledig geïnformeerd bent voordat je onze locatie bezoekt. Laat ons je helpen om je gasfles gemakkelijk te vullen in Groningen.