RHODIUS RH403S Muurfreesmachine 150mm 304014

RHODIUS RH403S Muurfreesmachine 150mm 304014

Met de RH403S kunnen moeren en kanalen bijv. in metselwerk eenvoudig en snel worden gefreesd. De elektronica van de machine omvat een softstarter voor een geleidelijke aanloop, een automatische uitschakeling bij te hoge temperatuur en overbelasting alsmede een optische signalering bij overbelasting.

Bovendien onderscheidt de machine zich door een slanke constructie. RHODIUS biedt voor de muurfreesmachine beide diamantdoorslijpschijven LD402 met een breedte van 18mm en LD403 met een breedte van 28,5mm met diameters van 125 mm en 150mm aan. Dankzij het ALL IN ONE-systeem met gekruist aangebrachte segmenten ontstaan er uiterst nauwkeurige muursleuven.

De geringe afstand van de beschermkap maakt nauwkeurig frezen met diamantschijven aan de rand tot 18 mm mogelijk. Door de beschermkap te verstellen kunt u met weinig handelingen en zonder gereedschap de sleufdiepte van 12 – 45 mm traploos instellen.

Vanwege de gedeelde veiligheidsspindel met exact passende afstandsringen kunnen de gebruikers het gereedschap zonder moeite uitwisselen zodat de ombouwtijd tot een minimum wordt gereduceerd.

Het gebruik van de ALL IN ONE is uitsluitend met de gedeelde spindel mogelijk. Los daarvan is de frees van een flexibele veiligheidskabel voorzien. Het aansluitstuk met een diameter van 35mm is bestemd voor het direct aansluiten van een industriële stofzuiger van de stofklasse M.

De ergonomische handgreep met schakelaar inclusief inschakelblokkering dient net zoals de duwende snede voor een comfortabele en nauwkeurige bediening.

 • Perfect afgestemd op ALL IN ONE.
 • Een nagenoeg stofvrij indringen en sleuven frezen dankzij klapbare kap.
 • Krachtige 2.300 W motor freest krachtig door het materiaal.
 • Elektronica – softstarter voor een geleidelijke aanloop, automatische uitschakeling bij te hoge temperatuur en overbelasting, optische signalering bij overbelasting door LED-indicator.
 • Slanghouder met vergrendeling voorkomt dat de slang onverhoopt losschiet tijdens het frezen.
 • Instellen van de freesdiepte zonder gereedschap, comfortabel, van 12 - 45 mm.
 • Spindelvergrendeling eenvoudig gereedschap wisselen.
 • Slanke constructie.
 • Geringe afstand beschermkap diamantdoorslijpschijven voor nauwkeurig werken aan de rand tot 18 mm.
 • Gesloten kap optimale stromingsverhoudingen.
 • Duwende snede comfortabele handling.
 • Aansluitpunt afzuiging Ø 35 mm voor het direct aansluiten van een industriële stofzuiger van de stofklasse M.
 • Afstandsringen voor de gebruikmaking van enkele schijven en uitbreekgereedschap in een uitbreidingsset te verkrijgen.

Eigenschappen

MerkRHODIUS
Mpn304014
KleurZwart Orangje
RHODIUS producten bij Boiten Techniek in Stadskanaal

Afkortzaag - Zaagtafel - Cirkelzaag - Decoupeerzaag - Haakse slijpers - Reciprozaag - (Vlakschuurmachine - Excenterschuurmachine - Bandschuurmachine) Overige zaagmachines - Metaalband zaagmachine - Muurzaag - Tegelzaag - Zaagmachine overig - Boorhamers - SDS-Max boorhamer - SDS-Plus Boorhamer - Boormachines - Diamant boormachine - Haakse boormachine - Kolomboormachine - Magneet boormachine - Klopboormachine - Schroefmachine - Breekhamer -  Frees machine - Schaafmachine -  Sleuvenfrees - Las-apparaat - Stofzuigers - Bouwstofzuigers - Centrale afzuiging - Hogedrukreinigers.