3m peltor h520p3e gehoorkap helm groen

3M Peltor H520A Optime II gehoorbeschermer met helm bevestiging groen

3M Peltor H520A Optime II gehoorbeschermer met helm bevestiging groen

  • Dempingswaarde 30 dB
  • Zachte, brede kussens helpen druk op de oren verminderen, en verbeteren comfort en draagbaarheid
  • Grote ruimte in de cups vermindert vochtigheid en opbouw van hitte.
  • Gemakkelijk vervangbare kussens en inzetstukken helpen om ze hygiënisch en schoon te houden

De 3M Peltor Optime II gehoorbeschermer is speciaal ontwikkeld voor omgevingen met grote geluidsbelasting en dempt ook bij extreem lage frequenties uiterst effectief. De groene kappen hebben een dempingswaarde van SNR = 30 dB. Dankzij het slanke ontwerp van de kappen garandeert de OPTIME II een buitengewoon draagcomfort. Zo minimaliseert de royale ruimte onder de kappen warmteophoping en zweetvorming en wordt zelfs bij langdurig gebruik een aangenaam draagcomfort geboden.

Voor een optimale afvoer van de warmte zorgen extra ventilatie-kanalen aan de afdichtringen. De zachte, brede afdichtringen zijn met een unieke combinatie van vloeistof en schuimstof gevuld en garanderen een zeer lichte druk bij gelijktijdige optimale afdichting. De vlakke hoofdbeugel en de tweepunts-ophanging van roestvrij staal zorgen bovendien voor een constant lage klemdruk. De beugel is variabel verstelbaar en past zich dankzij de ergonomische vormgeving perfect aan elke hoofdvorm aan.

De toepassingsgebieden van de 3M Peltor Optime II liggen bij hoge geluidsbelasting, bijvoorbeeld met met tuin- / bosbouw machines, in de zware industrie, in de cementproductie, in de bouw, op luchthavens, in de textielproductie, in drukkerijen en in de landbouw. Bijpassende hygiëne-sets zorgen voor een hygiënisch en economisch gebruik van de gehoorbeschermer.

Eigenschappen

PBM set installatie
PBM set bouw