Dynaplus schroeven voor de vakman

Test nu zelf de kracht van de Dynaplus® schroeven bij Boiten Techniek!

Dynaplus® is een professioneel Nederlands schroevenmerk. Ontwikkeld voor de vakman, voor optimaal schroefgemak. Je moet er snel, eenvoudig en veilig mee kunnen werken én ze moeten optimaal functioneren in verschillende soorten bouwstoffen.

Dynaplus® is een merk van schroevenspecialist Hoenderdaal Fasteners b.v uit Veenendaal. Zij kennen de markt, de toepassingen, de bouwstoffen en de behoeftes van de professionele gebruiker en vertalen dit in de beste schroeven.

Met het brede pakket schroeven heb je met Dynaplus® altijd een passende schroef voor elke klus!

 

DYNAPLUS PUNTEN

De unieke schroefdraad in combinatie met een transparant smeermiddel laat de schroeven superlicht indraaien.

LICHT INDRAAIEN

SUPERLAGE INDRAAIWEERSTAND

De unieke schroefdraad in combinatie met een transparant smeermiddel laat de schroeven superlicht indraaien. Dit zorgt voor optimaal schroefgemak en kunnen er veel meer schroeven per acculading verwerkt worden.

SNEL

VLIEGENSVLUGGE START

De perfect gevormde punt aan de schroef zorgt voor een vliegensvlugge start. De extra grove spoed zorgt dat ze tot wel 50% sneller zijn dan gewone spaanplaatschroeven.

De perfect gevormde punt aan de schroef zorgt voor een vliegensvlugge start
De schroeven zijn gemaakt van gehard koolstofstaal en zijn super ste

STERK

GEHARD STAAL

De schroeven zijn gemaakt van gehard koolstofstaal en zijn super sterk. Geen last meer van schroeven die afbreken tijdens het indraaien.

FLEXIBEL

SUPER BUIGZAAM

Door een uitgekiend hardingsproces zijn de schroeven ook heel buigzaam. Ze vangen daarmee de krachten van het werken van hout op. Hierdoor is de kans op het afbreken van de schroeven in het bouwwerk geminimaliseerd.

Door een uitgekiend hardingsproces zijn de schroeven ook heel buigzaam.