Makita introduceert een krachtige accumaaier

Makita  voegt een nieuwe krachtige accumaaier toe aan het professionele tuinassortiment. Met de nieuwe 2x18 V grasmaaier, de DLM460, kan je in plaats van opvangen ook mulchen.

Krachtige accumaaier voor de professional

Met de DLM460 wordt er een hele krachtige maaier toegevoegd aan de lijn accumaaiers. Hij heeft een uitgebalanceerde koolborstelloze motor, een maaibreedte van 46 cm, en is geschikt voor velden van 800 - 1600 m². Met zijn plaatstalen maaidek en goed gelagerde wielen is hij robuust en kan hij tegen een stootje. De ruime vangbak van 60 liter zorgt ervoor dat je de bak niet elke 5 minuten hoeft te ledigen. Wil je niet opvangen, maar mulchen? Dat kan met deze accumaaier, een muchplug wordt standaard meegeleverd.

Naast de nieuwe koolborstelloze motor is de DLM460 uitgerust met het Automatic Torque Drive systeem. Dit zorgt ervoor dat de motor zijn toerental aanpast op de weerstand die het maaimes ondervindt. Maai je lang gras, dan zal het mes meer weerstand ondervinden waardoor het toerental automatisch wordt verhoogd zodat het maairesultaat optimaal blijft. Is de weerstand laag, bij kort gras, dan zal het toerental worden verlaagd. Hierdoor maakt de maaier minder geluid en zul je langer kunnen maaien op 1 acculading, tot wel 45 minuten. Een tweede set accu's is met de snellader in 45 minuten vol. 

Met de introductie van deze maaier is het begin gemaakt naar een volledige lijn kwalitatieve accugrasmaaiers. Van particulier tot professional het Makita 18V LXT platform biedt de oplossing.

Bron: Makita