Nieuw: Compacte en lichte cirkelzaag DHS660

18 V Cirkelzaag 165 mm

Met de introductie vcan de DHS660 heeft Makita nu ook een rechtshandige 165 mm cirkelzaag met een energiezuinige en onderhoudsvrije koolborstelloze motor in het assortiment. De machine is uitgerust met Automatic torque Drive Technology (ADT): de machine past bij weerstand elektronisch de zaagsnelheid en het koppel aan voor behoud van kracht.

Naast de DHS660 introduceren we ook de DHS661. Deze machine beschikt over dezelfde voordelen als de DHS660, maar is daarnaast uitgerust met Auto-start Wireless System; voor draadloze communicatie tussen de cirkelzaag en een accustofzuiger met AWS.

De DHS660 en DHS661 zijn veilige machines. Ze beschikken over een elektrische motorrem waardoor het zaagblad zeer snel stil staat. Door de soft start functie start de machine rustig op. Daarnaast is het ook een duurzame machine; hij is namelijk beveiligd tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading van de accu.

De machine maakt een verstekinstelling tot 50° mogelijk en de luchtstroom is zo gericht dat het zaagsel van de machine wordt weggeblazen. Om het zicht op de zaaglijn nog verder te verbeteren is hij uitgerust met led verlichting die het zaagblad en de zaaglijn verlicht. Natuurlijk is de machine ook voorzien van een aansluiting voor externe stofafzuiging om stofvrij werken mogelijk te maken.

Bron: Makita