Nieuw in het assortiment: comfortabele Fristads werkkleding

Er is een grote kans dat jij op werkdagen vaker in werkkleding loopt, dan in vrijetijdskleding. Logisch toch, dat het van belang is, dat werkkleding comfortabel en lekker zit! En dat jij werkkleding draagt die voldoet aan de veiligheidseisen die verwacht kunnen worden van werkkleding.

Fristads is een merk dat veel waarde aan veiligheid en comfort hecht. De werkkleding is zo ontworpen dat het voldoet aan de hoogste eisen en ook nog eens super comfortabel zit. Het Fristads assortiment bevat dan ook verschillende soorten werkkleding van diverse materialen en maten. En nu kun jij als vakprofessional de werkkleding van Fristads ook bij Boiten Techniek in Stadskanaal bekijken en kopen. Wij beschikken over pashokjes waardoor je de werkkleding van je keuze ook direct bij ons kunt passen.

 

Fristads werkbroeken met stretch

De PS25 collectie van Fristads bestaat uit materiaal met een mechanische stretch. Dit wil zeggen dat de werkbroek in de breedte mee rekt. Dit is niet direct te voelen aan het materiaal, maar pas merkbaar wanneer je het draagt. Het materiaal past zich namelijk aan je lichaam aan.

Fristads FAS werkbroeken

Werk je veel op je knieën? Dan is dit de ideale broek voor jou. De knieën zijn verstevigd met Cordura en zo goed beschermd. Ook over de voorzakken is goed nagedacht. Deze hebben allebei (links en rechts) een andere indeling. Zo beschikt de linkerzak over een extra gereedschapszak en de rechterzak over kleinere zakjes en lusjes voor al je gereedschap. Het materiaal is goed bestand tegen slijtage door veelvuldige wasbeurten.